maandag 19 mei 2014

UKASH-VIRUS-VERWIJDEREN

Hoe kan ik het Ukash virus verwijderen?

Het Ukash virus is een naam voor een bekende gijzelvirus die voor veel problemen heeft gezorgd. Het Ukash virus staat ook bekend onder de naam Politievirus en is ook verwant aan het Buma Stemra virus. De naam Ukash verwijst naar het Ukash betalingssysteem die moet worden gebruikt om het losgeld te betalen aan de cybercriminelen en de computer weer te ontsleutelen met behulp van het verkregen paswoord.

ukash virus verwijderen
Het Ukash virus verwijderen kun je het beste doen met een specialistische malware scanner die ontwikkeld is door een malware onderzoekscentrum. Security software ontwikkelaars zoals Kaspersky, Bitdefender, SurfRight, MalwareBytes en Enigma hebben een onderzoekscentrum en de antivirus software die ze hebben ontwikkeld hebben bewezen het Ukash virus verwijderen te kunnen.

Het beste programmaatje om het Ukash virus te verwijderen van de computer is volgens ons de Hitman Pro. De Hitman Pro is ontwikkeld door Surfright, een nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van 'second-opinion' malware scanners. Deze kunnen speciaal worden ingezet om de standaard antivirus programma's bij te staan bij het verwijderen van complexe malware varianten zoals het Ukash virus. De term virus is natuurlijk niet op zijn plaats, de juiste terminologie zou Ukash ransomware moeten zijn.

Hoe Ukash virus verwijderen met de Hitman Pro? Een videostappenplan:

Hier volgt een videodemonstratie over hoe je de Ukash virus kunt verwijderen met de Hitman Pro Kickstart module. Je zult eerst de Hitman Pro moeten installeren om vervolgens de Kickstart module te maken:
Voor meer informatie over het Ukash virus:


1 opmerking:

  1. Lopende phishing-aanvallen is een reclame-platform dat valse beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven op het scherm en geeft een enge berichten over de prestaties van het systeem. Het geeft een melding dat hun computer is gecrasht of een virus is aangetroffen op de computer. http://www.hoeomspywaretereinigendutch.com/

    BeantwoordenVerwijderen