maandag 27 januari 2014

Advanced Systemcare Pro

Wat ontbreekt er aan de Advanced Systemcare Pro?

De Avanced Systemcare Pro is een zeer populaire utility software set ontwikkeld door Iobit. Iobit heeft sinds 2005 de Advanced Systemcare Pro steeds meer gebruiksvriendelijker en beter gemaakt. Deze software is een gereedschapskist van applicaties waarmee het gehele systeem mee kan worden geoptimaliseerd en opgeschoond. Computeronderhoud is zeer makkelijk uit te voeren met deze mooi vormgegeven software.

De Advanced Systemcare Pro bevat in totaal 20 gereeschappen zoals een disk dokter om o.a. de harde schijven mee te onderhouden en een registry cleaner om het register mee schoon te maken. Ondanks de volledigheid, ontbreekt er een belangrijke feature: het beveiligen van het internet en het systeem van malware aanvallen. Mocht je al een goede antivirus oplossing hebben, dan is dat geen probleem. Maar, wanneer je nog geen anti-malware oplossing hebt, dan zou je kunnen kiezen voor de Advanced Systemcare Ultimate 7. Deze nieuwste versie van Iobit's software is super-compleet en bevat de antivirus technologie van Bitdefender. Deze tactische samenwerking van Iobit met Bitdefender is zeer slim en maakt de Advanced Systemcare Ultimate 7 een van de beste utility software op de markt met de meest geloofwaardige anti-malware technologie.

Het probleem is dat veel utility software bedrijven niet hun anti-malware modules laten testen door organisaties als AV-Test of AV-comparatives. Hierdoor is het niet geheel duidelijk hoe goed de betreffende antivirus software daadwerkelijk werkt. Nu de Advanced Systemcare Pro's grote broer, de Advanced Systemcare Ultimate gebaseerd is op Bitdefender's technologie, hoeven we daar niet meer aan te twijfelen.

Voor meer informatie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten