donderdag 20 december 2012

Anti Spyware

Waarom moet je meerde anti spyware scanners gebruiken?

anti spyware
Als je denkt dat je computer besmet is met spyware zul je de computer met verschillende anti spyware oplossingen moeten scannen. Het probleem is namelijk dat alle anti malware en antivirus oplossingen niet alle mogelijke spyware varianten kunnen herkennen. De productie van spyware is enorm en de complexiteit verontrustend.

Het inzetten van een professionele spyware programma zoals de Spyhunter of de Spyware Doctor is nodig, naast de gebruikelijke internet security oplossing die je misschien al in gebruik hebt. Spyware is bovendien zeer moeilijk te verwijderen. Het bijzondere is ook dat vele computers in feite besmet zijn met spyware zonder dat de gebruiker het in de gaten heeft. Het inzetten van goede anti spyware software is inderdaad van uiterst belang voor de veiligheid en privacy van jouw gegevens en computer.Voor mee info lees de Spyhunter 4 Review

Is er een verschil tussen spyware en adware?

Nee, adware is een vorm van spyware net zoals browser hijackers een vorm van spyware is. Deze wordt vaak d.m.v. gratis toolbars verpreid en gezet op de computer. 

Wat is de ergste vorm van malware?

Spyware is zeer hardnekkig, maar meestal zal spyware alleen maar informatie doorspelen c.q. stelen van jouw computer naar de eigenaar van de spyware. Spyware in de vorm van adware wil niet zozeer de computer beschadigen. Dit is vaak anders in het geval van een virus of nog erger een rootkit. Een rootkit kan jouw computer omtoveren in de computer van iemand anders, andere type malware installeren en verbinden aan een zombienetwerk.  SpyHunter kan al deze type malware opsporen en verwijderen van de computer. 

Video demonstratie over Spyhunter:Geen opmerkingen:

Een reactie posten