woensdag 11 juni 2014

Gijzelvirus verwijderen

Hoe kan ik een gijzelvirus verwijderen?


Wat het woord in feite zegt, een gijzelvirus gijzelt de computer en losgeld moet worden betaald om de computer weer los te krijgen. Een gijzelvirus is tegenwoordig een van de meest gevaarlijke en vervelendste malware besmettingen die je kunt oplopen. Meestal met grote risiko's voor het verlies van al jouw data. Het is namelijk helemaal niet zeker dat de cybercriminelen nadat je het losgeld hebt betaald je de sleutel geven om de computer weer te ontsleutelen. De computer wordt op slot gezet via een WinLocker Component.

Is je computer geblokkeerd door een gijzelvirus? Een professionele spyware remover en anti-malware specialist zoals de Hitman Pro van SurfRight en de SpyHunter kunnen een gijzelvirus verwijderen met vaak behoud van alle gegevens. Dus, wanhoop niet, betaal niet het losgeld en laat eerst deze specialisten hun werk doen.

Wat zijn bekende en beruchte gijzelvirus namen:

Cybercriminelen zetten veel geld en middelen ter beschikking voor de ontwikkeling van complexe gijzelvirus varianten. De onderstaande gijzelvirussen hebben heel veel geld in het laadje gebracht van de cybermaffia. Heel veel mensen hebben gewoon het losgeld betaald. Miljoenen computers over de hele wereld en ook in Nederland zijn besmet geworden door de volgende gijzelvirussen:

  1. CryptoLocker
  2. Buma Stemra Virus
  3. Ukash Virus
  4. Politie Virus
  5. Interpol Virus
Nog vele nieuwe en andere soorten ransomware zullen volgen. Het is daarom zaak om te investeren in een goede malware scanner wil je deze ellende vermijden. Een gijzelvirus verwijderen wil je vermijden!

Gerelateerde artikels:
1 opmerking:

  1. 1844498882 Alert is aangemeld als een koppige browser kaper die op het verkrijgen van de volledige installatie in de pc-gebruikers vertelt een verhaal over de ultieme tech oplichterij. Voor meer informatie bezoek: http://www.hoeomspywaretereinigendutch.com/

    BeantwoordenVerwijderen