zondag 25 september 2011

Registry Cleaners Advies

Het wordt ons vaak gevraagde welke nederlandse website nu goede informatie verschaft over registry cleaners en over registry booster. Om het maar even kort te houden over dit onderwerp. Ons inziens zijn er maar een paar sites die goed zijn die we kennen. In de eerste plaats Computer Opschonen verschaft veel goede informatie over dit onderwerp en verwijst ook door naar andere sites zoals register opschonen advies en Registry Cleaner Advisor. Mocht u een belgische site hierover willen raadplegen kunt u registry cleaner advisor Belgium raadplegen. Ten slotte, het register opschonen is leuk en aardig, maar laat u niet gek maken, het zal uw computer niet versnellen en wilt u gewoon weten welke goed is, dan lees de review over registry mechanic en de belgen kunnen dit review lezen: registry mechanic. Dit mag weer even genoeg zijn over dit windows register onderwerp.

vrijdag 23 september 2011

bestanden openen en internet veiligheid

Het moge duidelijk zijn, internet veiligheid en computer beveiliging hangt ook samen met het openen van bestanden. De meeste infecties veronderstellen namelijk een handeling van de computer gebruiker, vaak in de vorm van het openen van een bepaald bestand. Zeker aangezien een virusscanner en antivirus software niet onfeilbaar is. Dit is trouwens een goed artikel voer dit probleem: antivirus software problematiek. Natuurlijk, de meeste bestanden zijn niet met een virus besmet en er komen ook vaak gewoon bestandsherkenningsproblemen voor.
Een bestandsherkenningsprobleem is dat de computer gebruiker en ook de computer niet weet met welke software het bestand kan worden ingelezen en worden verwerkt. Veel voorkomende problemen: rar bestand openen, odt bestand openen, docx bestand openen, iso bestand openen, en zo verder, voor meer informatie kun je deze goede post hierover lezen: bestandsextensies herkennen en openen. Ja computer opschonen is een beknde website die recent vele goede artikels heeft geschreven over file extensions. Een andere goede bron is Webopedia. In ieder geval, weet het kaf van het koren te scheiden en gebruik een goede virusscanner wanneer je bestanden opent.